Tegenwoordig worden hoge eisen gesteld aan medewerkers (Professioneel Secretaresse/ Managementassistent) waar het de taken en goede eigenschappen betreft. U vervult een bijzondere verantwoordelijke en ook zelfstandige functie. Zo voert u correspondentie in het Nederlands en Engels en daarnaast bereidt u vergaderingen voor, verzorgt u de notulen en organiseert u belangrijke bijeenkomsten. Plannen, organiseren, coördineren; het zijn belangrijke aspecten van uw werk als professioneel secretaresse/managementassistent. Om het werk goed te kunnen uitvoeren moet een secretaresse van alle markten thuis zijn. Met deze opleiding kunt u straks alle taken die van u worden verwacht prima aan. Bovendien biedt de opleiding u volop mogelijkheden om door te groeien in dit interessante vakgebied. Deze opleiding van Boshuizen Training is speciaal ontwikkeld om te zorgen dat u het wél haalt! Nadat u de opleiding succesvol hebt afgerond, kunt u doorstromen naar de vervolgopleiding “Officemanager” op hbo-niveau.

Jaarlijks volgen zo’n 250 mensen een opleiding bij Boshuizen Training & Consultancy Suriname. Deze cursisten zijn verzekerd van kwaliteit én flexibiliteit. Daarnaast profiteren ze van nog meer voordelen van studeren bij BTCS. Ontdek ze ook!

 

Kort overzicht

Niveau                                   : mbo+ (middelbaarberoepsonderwijs, niveau NL)

Modules                                  : de opleiding bestaat uit twee modules

Duur van de opleiding             : circa 3 maanden per module (totaal 6 maanden)

Start van de opleiding              : Oktober 2016 bij voldoende inschrijvingen

Aantal bijeenkomsten              : module I: 10 bijeenkomsten, module II: 10 bijeenkomsten

Collegeavond en tijden            : Maandagavond 18.00 – 21.00 uur

Locatie                                   : Training Centre BTCS

Investering per deelnemer : € 1.895,- (lesmateriaal, verplichte literatuurenexamen)

Inschrijven                               : Uiterlijk 30 augustus 2016

Groepsgrootte                         : maximaal 15 deelnemers

Afronding per module met         : diploma Boshuizen Training & Consultancy Suriname. Erkend instituut door MINOV/NOVA en gecertificeerd door de IBCT (International Board of Certified Trainers) in Amerika en lid van de NVO2 (Nederlandse Vereniging van HRD-Professionals in Ontwikkelen en Opleiden.

Wat is de inhoud van de opleiding?

Het totale studieprogramma van de mbo+-opleiding Professioneel Secretaresse/ Managementassistent bestaat uit twee modules met verschillende onderwerpen. Om u een indruk te geven van de inhoud van de opleiding, volgt hier een beschrijving: Hier komen de persoonlijke eigenschappen! Naast een opgewekt karakter heeft de secretaresse goede contactuele eigenschappennodig om haar werk goed te doen:

 • Kameleon
 • Assertief
 • Stressbestendig
 • Discreet
 • Accuraat
 • En praktijkvoorbeelden …
Onze werkwijze: vriendelijk én professioneel

 • U krijgt voorafgaand aan de opleiding eerst een intakegesprek waarbij u het lesmateriaal kunt inzien en vragen kunt stellen aan de studieadviseur. De adviseur kijkt tijdens dit gesprek of u qua vooropleiding en studiemotivatie aan de opleiding kunt deelnemen. Dit gesprek is om uw slagingskans tijdens de opleiding te vergroten.
 • Na betaling van de opleiding ontvangt u het lesmateriaal (nieuwe boeken). Voorafgaand aan de lessen bestudeert u thuis zelf de theorie.
 • Tijdens de avonden krijgt u les op een praktische en interactieve wijze. U maakt bijvoorbeeld in groepjes opdrachten, oefent en werkt aan cases die het werk van de secretaresse nabootsen. Er zijn ook leerdiscussies en er is gelegenheid om vragen te stellen.
 • Aan het eind van iedere les vult u een logboekkader in waarin u beschrijft wat u die avond hebt geleerd en waar u het kunt gebruiken. De trainer evalueert kort met de groep de les.
Diploma en exameneisen:

Na inschrijving en bij ontvangst van het lesmateriaal krijgt u de algemene exameneisen. Aan het eind van de opleiding wordt bepaald of u aan deze criteria heeft voldaan. Bent u voldoende aanwezig geweest, heeft u actief deelgenomen aan de lessen en heeft u de praktijkopdrachten en de schriftelijke examens met succes afgerond, dan ontvangt u het erkend diploma Professioneel secretaresse & Managementassistent. Met een BTCS-diploma heeft u een door het bedrijfsleven en de overheid (non-profit sector) erkend diploma in huis. Een onafhankelijk College van Toezicht toets onze examens.

Examengarantie

Wanneer u na het volgen van de opleiding het betreffende (deel) examen niet met succes heeft afgerond, dan kunt voor 50% van het normale cursusgeld de volledige (deel) opleiding nogmaals volgen. Hierbij stelt BTCS echter wel als voorwaarde dat u minimaal 90% van de lessen heeft bijgewoond.

Erkenning

Boshuizen Training & Consultancy Suriname (BTCS) en Business School Paramaribo NV (BSP) zijn officieel erkend door Minov/NOVA.

Waarom kiezen voor Boshuizen Training en Consultancy Suriname

Bij BTCS bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een opleiding die zich aan u aanpast. Zo is uw opleiding prima te combineren met een baan en gezin en u haalt snel een erkend diploma. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen een opleiding volgen bij BTCS.

Tien voordelen op een rij: zo kunt u zelf ontdekken welke voordelen BTCS u biedt.

 • Een erkende onderwijsinstelling: geaccrediteerde opleidingen.
 • Een opleiding die in uw leven past.
 • De hoogste kwaliteit.
 • Erkend diploma.
 • Ervaren praktijkdocenten: Surinaamse en Nederlandse.
 • Compleet, overzichtelijk en examengericht lesmateriaal.
 • Praktijkcases: u hoeft niet uit het hoofd te leren.
 • Studie Spaarplan Particulieren®: aflossen terwijl u studeert;
 • U betaalt geen extra kosten.
 • Origineel lesmateriaal: up-to-date lesmateriaal
 • Persoonlijke aandacht.

 

 

Bachelor-adv_14vk_color