Een opleiding is het meest effectief wanneer deze is afgestemd op uw leerbehoeften. Daarom biedt Boshuizen in samenwerking met haar buitenlandse businesspartner ISBW opleidingen en trainingen op verschillende leerniveaus.

  • Mbo
  • Mbo+
  • Hbo
  • Post-hbo

Een breed aanbod U behaalt het beste resultaat, wanneer u start op het niveau van uw eigen kennis en werksituatie. BTCS heeft opleidingen en trainingen in 20 vakgebieden, die aansluiten bij vooropleidingen op zowel mbo- als hbo-/wo-niveau. Opleidingen op operationeel, tactisch of strategisch niveau, voor starters, professionals en experts … Het aanbod is breed en beantwoordt aan vrijwel iedere opleidings- of trainingsvraag.

Hoe meer een opleiding of training aansluit bij uw persoonlijk(e) en organisatiedoelstellingen, opleidingsniveau en werksituatie, hoe meer rendement u eruit haalt. En hoe meer plezier u eraan beleeft. Een kwestie van goed kiezen dus. Wij helpen u en uw organisatie daar graag bij. Ook na uw inschrijving kunt u met allerlei vragen over uw opleiding en opdrachten bij ons terecht.

Erkend door het bedrijfsleven U volgt een opleiding of training voor uw eigen ontwikkeling en die van uw organisatie. Daarnaast wint een cv dat melding maakt van een BTCS- en ISBW-diploma of -certificaat, aanzienlijk aan waarde. Onze diploma’s en certificaten staan voor onbesproken kwaliteit en zowel het bedrijfsleven als de non-profit sector weet dat. Onze examens worden getoetst door een onafhankelijk College van Toezicht.

Leren en doceren

De docenten van BTCS zijn zeer ervaren mensen uit de dagelijkse werkpraktijk. Ze werken in het vak waarin ze lesgeven. Hierdoor zijn ze uitstekend in staat de theorie direct te vertalen naar uw praktijksituatie.

Leren bij BTCS

Met een opleiding of training kunt u verder komen in uw werk of loopbaan. ISBW zorgt voor opleidingsrendement. We gaan altijd uit van de praktijkervaring en kennis die u al hebt. Deze breiden we uit met nieuwe theorie die we meteen, samen met u, vertalen naar uw eigen praktijk. ‘Denken’ wordt ‘doen’. Een no-nonsense aanpak die werkt!

Visie op leren

Hoe meer u geeft, hoe meer u ervoor terugkrijgt. Het gaat erom dat u grenzen opzoekt, ze verlegt en daarvan leert. Pas dan ontwikkelt u zich echt en behaalt u betere resultaten in uw werk. Onze methode is erop gericht dat u leert terwijl u werkt, en andersom. U past de theorie toe in uw eigen werksituatie. Door die constante vertaalslag naar de praktijk blijft het geleerde beter ‘hangen’. We hanteren bij BTCS hiervoor de Personal Performance Methode (PPM) ®die door ISBW is ontwikkeld.

Personal Performance Methode (PPM)

Leren en werken zijn nauw met elkaar verbonden. In de PPM staan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. In de bijeenkomsten van onze opleidingen en trainingen gebruiken we actuele cases die zowel voor u als uw organisatie van belang zijn. Onze inspirerende docenten en trainers zorgen voor een boeiende ervaringsuitwisseling met andere deelnemers.

Even geen baan, of overstap naar andere functies?

Bent u momenteel even zonder baan? Geen probleem. BTCS biedt diverse mogelijkheden om een opleiding te volgen zonder dat u een eigen werkomgeving hebt. Andere deelnemers of de docent kunnen zorgen voor praktijkopdrachten en cases. Zo vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

Bachelor-adv_14vk_color