Erkende kwaliteit opleidingen en trainingen

Als solide opleider beschikken BTCS en BSP over erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit. Bij BTCS en BSP volgt u gegarandeerd erkende en kwalitatief hoogstaande opleidingen of trainingen.

Erkende onderwijsinstelling

Boshuizen Training & Consultancy Suriname (BTCS) en hogeschool Business School Paramaribo (BSP) zijn rechtspersonen.

In de aanloop van de uitvoering van artikel 24 van de wet NOVA (Nationaal Orgaan Voor Accreditatie) en een Centraal Register van Opleidingen, waarbij wordt vermeld welke de erkende opleidingen zijn, is de NOVA van start gegaan met de erkenningprocedure en registratie van hogere opleidingen in Suriname.

Door de ingediende formulieren voor aanvraag van de status van Erkenning van Bestaan hebben Boshuizen Training & Consultancy Suriname en Business School Paramaribo de status verkregen van “Erkend door MINOV/NOVA” met als NOVA- kenmerknummers:

  • BTCS- NE006/300810
  • BSP NV-NE006/070410

Geaccrediteerde bacheloropleidingen

De inhoud van de bacheloropleidingen is internationaal geaccrediteerd. Accreditatie geeft aan dat de kwaliteit van de opleiding positief is beoordeeld. Het gaat onder andere om aspecten als het curriculum, de kwaliteit en samenstelling van het docentencorps en de toelatingscriteria voor de studenten.

Bachelor-adv_14vk_color